SOTU Festival 2018 – II V II (Tien muziekmomenten)

SOTU Festival is returning in 2018 in the week of April 10th-15th, going deeper into the underground!

Video by: pavel mikhaylov

SOTU Festival 2018, returns this April, and we are very proud to reveal the first line up announcement, taking place around the Vondelpark in Amsterdam, with a very special opening concert on Wednesday 11th June in Occii, featuring Erik Ruin performing his project Long/Gone, an ongoing papercutting and carving mythic landscapes with a live soundtrack by Dead Neanthertals. SOTU will release and present a tape compilation and zine for the festival, with this years theme Mastrubation!

Line up so far:- Occii & Vondelbunker & Butcher’s Tears
VMO Violent Magic Orchestra / Vampillia official / Appophalation / PGR / VENTA PROTESIX / Black Sand / Lourdes / Hoempa Trash / I.R.K. / Heipalen (Geluidsdrug) / Arma Agartha / Urban Grey / L’atlier D’eveil Musical Du Centre Social Raymond Poulidor / Erik Ruin + Dead Neanderthals / Manica / V V R N G D N G / Heidi Hoersturtz / Görkem Arıkan / BSE / Chris Meighan / Tape Jockey / DEL_F64.0 / Dj Gingermoon / Cyclikweetos / Lova Taraxx / Logosamphia / DolKaMar / KINDER MECCANO / Innassaah / Dj Papelón Kifesh / Misha Feigin & Lukas Simonis / Dirar Kalash / Arvind Ganga & Leo Svirsky / Diarrhael Blast / godverdegodver / Crack Johan / Giek_1 / CaptainSpank / Venderstrooik / Sjamandada / joe kisser / Sterk Water / Kevin Svartvit / Zibabu / Vorthuys Daniel / Dj Matinee / Dj Bence / Garçon Taupe / 20 Billion Eyes / Dj Bloodhole / ADM Alobi Foodkar / COMA †‡† KULTUR merch / COR GOUT BOEK Presentatie: ‘Tien muziekmomenten die mijn leven veranderden’ (In de Knipscheer)
w/ Dolf Planteijdt (Morzelpronk), G.W. Sok (The EX), Rob H. Bekker (Zimihc), Cor Gout, Frank v/d Bos, Peter Bos (Trespassers W) & Lukas Simones (Dull Schicksal), Bert Vissers (Bender) + Peter Bruyn, Gé Huismans (Gonzo circus), Oscar Smit (Vinyl), Wim v/d Herik (Opscene/Fake)

Line-up so far:- Zaal100 & De Ruimte & Poortgebouw
Odal / Lik de kikker / Plan Kruutntoone / Pavel Mikhaylov / Shoko Nagamachi / HellAsh / B6RB6P6P6 / Parasnol / Poni / Panenkov / Laura Agnusdei / Maria Carlas & Mylo Cywitz / Static Tics / Ultrasheriff

www.sotufestival.com/2018/lineup

Passepartout tickets á 15 euro available via:- http://occii.org/events/sotu-festival-2018/
Day-tickets 5-7 euro

image_sotu2018

 

Poster design by: Erik Ruin

7 April – Poortgebouw Rotterdam – Pre-SOTU
10 April – Radio Patapoe
11 April – Occii
12 April – Zaal 100
13 April – Occii & Vondelbunker
14 April – Occii & Butcher’s Tears
15 April – Occii & De Ruimte

OCCII, Amstelveenseweg 134
Vondelbunker, Vondelpark 5
Butcher’s Tears, Karperweg 45
Zaal 100, De Wittenstraat 100
Café De Ruimte, Distelweg 83
Radio Patapoe PuntNL Amsterdam
Poortgebouw Rotterdam, Stieltjesstraat 38

https://www.sotufestival.com/2018/venues

image_corgout

COR GOUT BOEK Presentatie: ‘Tien muziekmomenten die mijn leven veranderden’ (In de Knipscheer)
w/ Dolf Planteijdt (Morzelpronk), G.W. Sok (The EX), Rob H. Bekker (Zimihc), Cor Gout, Frank v/d Bos, Peter Bos (Trespassers W) & Lukas Simones (Dull Schicksal), Bert Vissers (Bender) + Peter Bruyn, Gé Huismans (Gonzo circus), Oscar Smit (Vinyl), Wim v/d Herik (Opscene/Fake)

Programma:
*Forum over muziektijdschriften en fanzines van toen en van nu o.l.v. Peter Bruyn (Frnkfrt), met:
Gé Huismans (ex- Gonzo (circus) ), Wim Van de Herik (ex-Opscene en Fake Magazine), Oscar Smit (ex-Vinyl, -Disco Dance en –Gonzo), Cor Gout (ex-Vinyl, -Trespassers W, -Mondain den Haag)
* Eén van de tien muziekmomenten –uitgelegd en uitgevoerd– die het leven veranderden van: Rob H. Bekker (Zimihc Band), Frank van den Bos (oa De Ideale Schoonzonen, Trespassers W), Peter Bos (idem), Cor Gout (oa Trespassers W), Dolf Planteijdt (oa Morzelpronk), Lukas Simonis (oa Dull Schicksal, Trespassers W), G.w. Sok (oa The Ex), Bert Vissers (Bender)

Cor Gout, zelf o.a. muzikant en schrijver over muziek, vroeg zeventien zeer door hem gewaardeerde muziekschrijvers om tien muziekmomenten te beschrijven die van invloed op hun leven zijn geweest, en voegde daar zijn eigen bepalende momenten aan toe. Dat leverde 18 emotioneel geladen en wetenswaardige verhalen op. Tegelijkertijd is Tien muziekmomenten die mijn leven veranderden een ode aan het bijzondere talent van deze schrijvers zelf, de tijdschriften die zij oprichtten of waarvoor ze werkten en in sommige gevallen de boeken die zij schreven.

Tien muziekmomenten is een boek over mensen, momenten en muziek. Muziek en fanzines die niet aan een bepaald genre of een bepaalde stijl gebonden ZIJN…

http://www.indeknipscheer.com/cor-gout-tien-muziekmomenten-die-mijn-leven-veranderden/

SOTU Festival 2018 – II V II | Uitgeverij In de Knipscheer

https://www.facebook.com/events/450571515361243/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.