We demand a new future for music!

PRESENTATIE MIND THE GAP #100: We demand a new future for music!

In januari 2013 bereikt de befaamde Mind The Gap-cd een mijlpaal: de 100ste editie. Naar aanleiding van deze verjaardag bevat de januari/februari-editie van Gonzo (circus) magazine een jubileumuitgave van de Mind The Gap-cd. Dertien muzikanten laten horen hoe volgens hen de muziek van de toekomst klinkt. Met o.a. Felix Kubin, Machinefabriek, Kreng, Dagora, Mik Quantius and Thomas Hopf, Dyane Donck, Mutamassik en Asmus Tietchens.

GONZO Circus http://www.gonzocircus.com

| Worm, Rotterdam | WORM.org – Instituut voor Avantgardistische Recreatie Een nieuw muzikaal manifest: ‘Wij eisen een nieuwe toekomst van muziek, en een muzikale toekomst’

Een eeuw geleden publiceerde de futuristische schilder en componist Luigi Russolo zijn beroemde manifest ‘The Art of Noises’. Honderd jaar later publiceert Gonzo (circus) magazine een nieuw manifest, geschreven door Adam Harper – de auteur van ‘Infinite Music’. Daarbij hoort een speciale dubbele jubileumeditie van Mind The Gap-cd. De 100ste editie van onze huiscompilatie bevat 13 exclusieve tracks van muzikanten die de toekomst van muziek laten horen. De tracklist vind je hier. Gonzo (circus) #113 + Mind The Gap #100 bestellen kan hier.

http://www.gonzocircus.com/een-nieuw-muzikaal-manifest/

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.