Gentrify It Yourself

THIS WEEKEND 2x ∆D∆E∆W∆ (nl)
∆D∆E∆W∆ is the duo of Menuzúm and Peter Quistgard playing improvised slow noise. Drones and sloppy drunken stripped down beats created by home-made oscillators, noisemakers, bass guitar, samplers and microphones. Besides music, ∆D∆E∆W∆ includes visual structures in their performances by the use of lights, smoke, stroboscopes and an inflatable plastic dome in which they play.

Friday 28-09-2012 WORM, R’tt’dam –> PANOSPRIA LABEL SPECIAL: SCANT INTONE + FREIDA ABTAN + MARTIJN COMES + ∆D∆E∆W∆ + SPECIAL GUESTS: IKE YARD

~~~ ELECTRONICA, EXPERIMENTAL, NO WAVE ~~~~

Aansluitend op LGRU een special omtrent het netlabel Panospria, opgericht in Saskatoon, knusjes te midden van de Canadese Prairie. Panospria biedt onderdak aan een internationaal gezelschap van artiesten dat een 68 releases omvattend internet audio archief vol mooie experimentele electronica samenstelde. Voor RadioWORM plukten wij gretig downloads voor een x-aantal van de 150 afleveringen. Label voorman Constantine Katsiris is de ceremoniemeester en komt naast de Haagse Martijn Comes met Nurse With Wound lid Freida Abtan en een nieuw project van Peter Quistgard: ∆D∆E∆W∆. Laatsgenoemden zullen temidden van iets wat op een plastieken bal lijkt performen. Dat beloofd.

Saturday 29-09-2012 Damoclash XIV, Eind Polderweg Am’*’dam Oost –> Gentrify it Yourself Manifesatie!

http://damoclash.nul.nu/files/2012/09/header.jpg

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.