ZATERDAG 13 DECEMBER !# (Wormerverrr vs BruXelles)

White Light White Heat Club (DGW · Concertzaal · Bar · Kringloopwinkel)

DGW

the last WLWH club event of 2014 and what a cracker to end on. We present the wonderful NORA MULDER & ROGIER SMAL (piano + drums) skittling out telepathic noises of joy; THE LOCK are a fucked up power trio cranking out jams from beyond Hades; ODAL is the man with the voice to break down the gates o’ heaven and send the inmates praying to his mad sounds. And playing adventurous sounds in the bar is DJ Sjoerd (events organiser at Occii)

doors: 20.00
ODAL: 20.30 – 21.00
THE LOCK: 21.15 – 21.45
MULDER & SMAL: 22.00 – 22.30
very special guest : 22.45

cost: only €6

come and support great music!!! This is a unique chance to catch some of NL’s most extreme and wonderful artists on yr own doorstep. Don’t miss out!!!

Georganiseerd door Toztizok Zoundz en Ajay Saggar

Promotor Ajay S & de Very Special Guest of The Night J. Mas.cis

Promotor Ajay S & de Very Special Guest of The Night J. Mas.cis

DGW odal

Date: December 13, 2014
Venue: Ancienne Belgique – AB
Address: Anspachlaan 110, Brussels , 1000, Belgium
ab

ABClubcircuit – Recyclart @ AB: [SIC] + RaaskalBOMfukkerZ

Een bonte avond vol waanzin en sax-noise!

Recyclart presenteert in AB: [sic] + RaaskalBOMfukkerZ

“Eindelijk waanzin”! Met deze gevleugelde woorden van Recyclart-opperhoofd Dirk Seghers waaide het heuglijke nieuws binnen dat het Hollandse lichtjes gestoorde duo RaaskalBOMfukkerZ naar AB afzakt. En waanzin zal je krijgen! Bezield door wezens van planeet Toz walsen Dr. Snoodaard en De Formulator over je heen met een energieke, gekostumeerde mengelmoes van spoken word, rap, poëzie en moderne dans in een collage van geluidsconstructies, samples, geflipte beats en synths.

Noem het cabaret, avant-garde of muzikaal Dadaïsme maar wij houden het simpelweg op geraaskal van de bovenste plank!

Niets daarvan bij het Belgische [sic]! Zij gooien een heerlijk overstuurde bas, ontketende drums en drie geil klinkende saxen in de strijd voor een potje overweldigende, hedendaagse sax-driven free jazz, maar op een rockleest geschoeid. Een niet-evidente omschrijving voor lekker dreigende, instrumentale edoch niet-evidente muziek. Tweede langspeler ‘Ray’ bevat 21 minuten aan broeierige, avant-gardistische jazzrock die een diepe indruk nalaat op lijf en leden! Uit de as van Galatasaray en Kawada en met leden van Tommigun en Sunday Bell Ringers. http://sic1.bandcamp.com/

Met zo’n bende raspaarden wordt dit gegarandeerd een legendarische, bonte avond vol experimentele muziekjes!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.